Schatkist vol geluk – kaarten

Schatkist vol geluk – kaarten
17 juni 2023 Taleswapper

De schatkist vol geluk

The World Box of Happiness, Leo Bormans

 

Met een nieuwe handleiding over de 21 pijlers van geluk. Deze Schatkist geeft je 104 concrete tips om gelukkig te worden. Geluk komt immers niet uit de lucht vallen, je moet je ervoor inzetten. Iedereen begint op een bepaald setpoint voor zijn geluk. Je startpunt is enerzijds genetisch bepaald (50%) en in geringe mate door omstandigheden (10%).

Anderzijds heb je een belangrijk aandeel (40%) zelf in de hand. Door je inzet kun je jouw geluksniveau opkrikken met minstens tien procent.

Van de meeste adviezen in de Schatkist is wetenschappelijk aangetoond dat ze echt leiden tot meer optimisme en geluk. Als je honderd procent gelukkig wilt worden, leg je de lat voor jezelf uiteraard onhaalbaar hoog. Het is niet alle dagen feest en iedereen heeft recht op een baaldag of verdriet. Bovendien gaat het niet echt om exact meetbare gegevens. Maar wat niet ‘meetbaar’ is, is zonder twijfel ‘voelbaar’.

De Schatkist bevat 52 kaarten. Goed voor elke week één. Er staan telkens twee tips op die je dichter bij een positiever en gelukkiger leven brengen. De tweede tip is altijd wat moeilijker te realiseren dan de eerste.


Prijs: € 19,99 + verzending
Bestel veilig en snel in onze webwinkel.
Diverse betalingsmogelijkheden, ook op factuur.


Leo Bormans is geluksonderzoeker, schrijver en inspirator. Hij is auteur van internationale bestsellers als ‘The World Book of Happiness’ en ‘The World Book of Hope’. Hij heeft zijn inzichten vertaald in vele publicaties rond geluk en hoop, zoals de populaire voorleesboeken ‘Geluk voor Kinderen’ en Felix zoekt Geluk’. In 2020 verscheen zijn eerste roman, De Knikkers van Qadir, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een vader op de vlucht. Leo Bormans is Distinguished Lecturer in Happiness Research aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam. Meer informatie op www.leobormans.be

 

 

Storycafé, workshops en trainingen