Samenwerken en contact

WILMA MULDER
Ik ben filosoof, docent en eigenaar van TALESWAPPER Publishing & Events, een uitgeverij gericht op ontmoeting en dialoog. Samen met professionals uit de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven ontwikkel en publiceer ik spellen, boeken en (psycho) educatief materiaal met het accent op gespreksvoering, inclusie, herstel en zelfzorg, positieve persoonsvorming en het bevorderen van kritisch denken.

Je kunt mij inzetten als gastdocent filosofie, levensbeschouwing, duurzame lifestyle en mensenrechten, en als coördinator burgerschap. Daarnaast verzorg ik diverse spelworkshops, meer informatie daarover vind je op de pagina workshops.

Mijn persoonlijke verhaal, en daar ligt ook de missie van mijn bedrijf, is dat ik graag een sociale ondernemer ben. Ik ben ervan overtuigd dat je een solide bedrijf kunt opbouwen terwijl je ethische principes en idealen in de praktijk brengt. Bijzondere aandacht en liefde heb ik voor jongeren, graag help ik hen hun stem te versterken en hun toekomst te verduurzamen.

Contact opnemen? Stuur een e-mail en/of connect via LinkedIn

Samenwerken?
Ik werk graag samen met andere creatieve, sociale ondernemers aan (eductieve) materialen met positieve impact op de wereld. Ontmoeting, dialoog en begrip zijn daarbij sleutelwoorden. Wil je zelf een spel, boek of ander product publiceren? Of heb je al een mooi product dat goed bij TALESWAPPER past? Bekijk dan de mogelijkheden tot samenwerken.

Ontwikkeling

Als je bezig bent met het ontwikkelen van een product of het schrijven van een boek of lesmateriaal, dan denken we graag mee. Onze professionals kunnen vanuit hun specifieke vakgebied suggesties doen, en we kunnen testversies verspreiden onder geschikte doelgroepen.

Productie

Ben je klaar voor de productie? Dan gaan we offertes opvragen bij onze productiepartners. En als je hulp nodig hebt bij de financiering dan denken we ook daarin graag mee. Het totale productieproces van een een nieuw product kent vele uitdagingen; het is een intensief proces waarbij helaas nogal veel fout kan gaan. Wij begeleiden je graag vanaf het begin, zodat we samen van tevoren zoveel mogelijk punten afgedekt hebben. Daarna volgt toezicht tijdens het productieproces, en een eindcontrole.

Verkoop

Wil je volledig ontzorgd worden bij de verkoop van je spel, boek of ander mooi product? Dan kun je gebruik maken van de professionele Taleswapper webshop en de logistieke partner die al onze bestellingen opslaat, verpakt en verzendt. Via wekelijkse of maandelijkse rapportages zie je wat er is verkocht, en aan wie. Ook heb je te allen tijde online inzicht in je voorraad. Aan de Taleswappershop zijn diverse betaalsystemen gekoppeld zodat er (internationaal) veilig en snel besteld en betaald kan worden. De verzending vindt iedere werkdag plaats, en we verzenden wereldwijd.

Promotie

Taleswapper Publishing & Events promoot je product(en) online en offline via social media, print, direct mail, evenementen, beurzen etcetera. We zorgen jaarlijks voor een algemene catalogus met alle producten, en we maken een promotieplan op maat voor nieuwe producten.

Demodagen en workshops

Een aantal keer per jaar organiseren we (internationale) demodagen; een goed verzorgde bijeenkomst die kostenloos is te bezoeken door professionals uit o.a. de zorg, het onderwijs, sociale ondernemingen en de (lokale) overheid. We laten mensen kennis maken met diverse spellen, boeken en andere producten, verzorgen korte workshops en delen informatiemateriaal uit. Waar nodig, organiseren we verdiepende workshops van een halve of een hele dag.

Klantenzorg

Het contact met je klant eindigt niet met de verkoop van je product. Misschien heeft je klant begeleiding nodig bij de inzet van je product, of zijn er andere vragen. Wij zijn graag het eerste aanspreekpunt voor klanten, zodat mensen snel geholpen worden via mail, telefoon of chat. Uiteraard ontvang je bericht van deze contacten, zodat je zelf waar nodig verdere afspraken kunt maken.

TALESWAPPER
De naam Taleswapper is ontleend aan het gelijknamige karakter uit de Alvin Maker boekenreeks, die zich afspeelt in een fictief Amerika van rond 1800. Een van de meest opvallende spelers is Taleswapper, een rondreizende verzamelaar van verhalen. Waar hij komt hoort hij geschiedenissen aan, en op zijn beurt deelt hij de verhalen die hij elders heeft gehoord.

Taleswapper betekent verhalenruiler. In een tijd waarin het accent ligt op zenden, vergeten we vaak het belang van ontvangen. Verhalen ruilen impliceert een mooie balans tussen storytelling en storylistening.

Een ander treffend element uit de verhalen is de magie waarvan Alvin zich bedient. Op momenten dat ‘the Unmaker’ een bedreiging vormt, zet Alvin de tegenaanval in door iets positiefs te creëren. Iets heel kleins, zoals een haastig gevlochten mandje van gras, of juist iets met grote impact. Met elke creatie dringt hij de grote leegte een stukje verder terug.

Wij beschikken allemaal over iets van de magie van Alvin Maker. Ieder voor zich is in staat om met kleine of wat grotere daden bij te dragen aan het mooier maken van onze wereld.
There’s magic in all of us…

Draco Volans, oftewel het vliegende draakje, is het beeldmerk van Taleswapper. Het draakje verbeeldt de onmogelijkheid, de fantasie, het magische beeld van draken, en de werkelijkheid van een verre, verre nazaat, de tiny dragon.  De draak staat voor het laten samensmelten van fantasie, gedachten, wensen en herinneringen met de praktische en tastbare werkelijkheid.

 

– SHARE YOUR STORIES – 

Een goed verhaal, een écht verhaal, inspireert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter. En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter.
Deel je overeenkomsten, respecteer elkaars verschillen.