Samenwerken

TALESWAPPER Publishing & Events is een uitgeverij gericht op ontmoeting en dialoog. Ik ontwikkel producten en organiseer evenementen die mensen met elkaar in gesprek brengen en ben actief in het onderwijs, de zorg en sociale ondernemingen. Het bordspel 360 STORIES is de eerste publicatie van TALESWAPPER. Het spel nodigt uit tot het delen van persoonlijke verhalen en wordt wereldwijd gespeeld.  Samen met een aantal bevlogen ‘storytellers’ maak ik diverse bord- en kaartspellen, educatief materiaal en we publiceren boeken. Daarnaast bied ik graag een podium voor werk van andere makers.

Samenwerken?
Ik werk graag samen met andere creatieve, sociale ondernemers aan (eductieve) materialen met positieve impact op de wereld. Ontmoeting, dialoog en begrip zijn daarbij sleutelwoorden.

Wil je zelf een spel, boek of ander product publiceren? Of heb je al een mooi product dat goed bij TALESWAPPER past? Bekijk dan de mogelijkheden tot samenwerken.

Wilma Mulder

Ontwikkeling

Als je bezig bent met het ontwikkelen van een product of het schrijven van een boek of lesmateriaal, dan denken we graag mee. Onze professionals kunnen vanuit hun specifieke vakgebied suggesties doen, en we kunnen testversies verspreiden onder geschikte doelgroepen.

Productie

Ben je klaar voor de productie? Dan gaan we offertes opvragen bij onze productiepartners. En als je hulp nodig hebt bij de financiering dan denken we ook daarin graag mee. Het totale productieproces van een een nieuw product kent vele uitdagingen; het is een intensief proces waarbij helaas nogal veel fout kan gaan. Wij begeleiden je graag vanaf het begin, zodat we samen van tevoren zoveel mogelijk punten afgedekt hebben. Daarna volgt toezicht tijdens het productieproces, en een eindcontrole.

Verkoop

Wil je volledig ontzorgd worden bij de verkoop van je spel, boek of ander mooi product? Dan kun je gebruik maken van de professionele Taleswapper webshop en de logistieke partner die al onze bestellingen opslaat, verpakt en verzendt. Via wekelijkse of maandelijkse rapportages zie je wat er is verkocht, en aan wie. Ook heb je te allen tijde online inzicht in je voorraad. Aan de Taleswappershop zijn diverse betaalsystemen gekoppeld zodat er (internationaal) veilig en snel besteld en betaald kan worden. De verzending vindt iedere werkdag plaats, en we verzenden wereldwijd.

Promotie

Taleswapper Publishing & Events promoot je product(en) online en offline via social media, print, direct mail, evenementen, beurzen etcetera. We zorgen jaarlijks voor een algemene catalogus met alle producten, en we maken een promotieplan op maat voor nieuwe producten.

Demodagen en workshops

Een aantal keer per jaar organiseren we (internationale) demodagen; een goed verzorgde bijeenkomst die kostenloos is te bezoeken door professionals uit o.a. de zorg, het onderwijs, sociale ondernemingen en de (lokale) overheid. We laten mensen kennis maken met diverse spellen, boeken en andere producten, verzorgen korte workshops en delen informatiemateriaal uit. Waar nodig, organiseren we verdiepende workshops van een halve of een hele dag.

Klantenzorg

Het contact met je klant eindigt niet met de verkoop van je product. Misschien heeft je klant begeleiding nodig bij de inzet van je product, of zijn er andere vragen. Wij zijn graag het eerste aanspreekpunt voor klanten, zodat mensen snel geholpen worden via mail, telefoon of chat. Uiteraard ontvang je bericht van deze contacten, zodat je zelf waar nodig verdere afspraken kunt maken.

– SHARE YOUR STORIES – 

Een goed verhaal, een écht verhaal, inspireert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter. En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter.
Deel je overeenkomsten, respecteer elkaars verschillen.