Home

TALESWAPPER maakt producten en organiseert evenementen die gericht zijn op ontmoeting, dialoog en begrip.

TALESWAPPER betekent ‘verhalen ruiler’. En dat is precies wat we met onze spellen, boeken en bijeenkomsten doen. We delen en ruilen onze verhalen; vertellen én luisteren. Verhalen zijn geweldig om mensen in gesprek te brengen en elkaar beter te leren kennen, verhalen kunnen weggezakte herinneringen ophalen, ze kunnen je zelfkennis en zelfvertrouwen verbeteren en zelfs je hele wereldbeeld laten kantelen. Mensen zijn verhalende wezens; we gebruiken verhalen om betekenis te geven aan ons bestaan.

TALESWAPPER producten kun je thuis gebruiken en inzetten op scholen, bij bedrijven en in de zorg. Alle spellen, boeken en andere Taleswapper producten zijn sociaal en geschikt voor een brede doelgroep. Hoge kwaliteit, duurzame productie en een aantrekkelijke vormgeving zijn standaard. Daarnaast organiseren we mooie evenementen, verdiepende workshops en demodagen.

Alle Taleswapper producten kun je veilig en snel bestellen in onze webshop. Liever maatwerk? Ook dat is mogelijk. Een bord- of kaartspel op maat is al mogelijk vanaf een oplage van 50 stuks. Neem contact op voor meer informatie.

NIEUW! Gewoon Speciaal - Bart Heeling

“Konden we Bart maar klonen” schreef ik eens onder een LinkedIn post van leerkracht speciaal onderwijs Bart Heeling. En dat gevoel had ik vaker. Want hoe Bart reageert op kinderen die getraumatiseerd zijn of andere problemen hebben is elke keer weer een eyeopener. Soms zelfs een tranentrekker; de aandoenlijke getuigenissen weten vaak te emotioneren.

Ik ben niet de enige fan van Barts aanpak. Duizenden mensen zijn Bart gaan volgen op social media en velen reageren op zijn verhalen. Mensen vinden er steun in, aanknopingspunten om zelf anders met ‘moeilijke’ kinderen om te gaan, de blik op wat moeilijk en afwijkend gedrag is wordt gekanteld. Centraal staat het kind achter het gedrag, en de liefdevolle manier waarop je als docent, opvoeder of begeleider het kind helpt groeien. Je gunt ieder kind een eigen Bart.

Bart klonen zal voorlopig niet gaan, maar zijn visie en aanpak delen kan natuurlijk wel. Dat doet Bart in deze verhalenbundel: Gewoon Speciaal.

Wilma Mulder, uitgeverij Taleswapper 

Blader hier door een aantal verhalen en bestel  jouw exemplaar.

 

Workshops & evenementen

Wij organiseren bijeenkomsten waarbij mensen taal- en teambuildingspellen spelen, met elkaar praten, en vooral naar elkaar luisteren. Om elkaar beter te leren kennen, om nieuwe inzichten op te doen over zichzelf en ‘de ander’, om diepgang te bereiken op een veilige en speelse manier. Plezier en ontspanning staan voorop, maar als het af en toe een beetje schuurt is dat ook prima.

Je kunt deelnemen aan onze openbare evenementen; zie daarvoor de agenda. Een spelmiddag, workshop of training bij jouw organisatie is uiteraard ook mogelijk, neem svp contact op voor meer informatie.

– SHARE YOUR STORIES – 

Een goed verhaal, een écht verhaal, inspireert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter. En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter.
Deel je overeenkomsten, respecteer elkaars verschillen.