Op verhaal komen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op verhaal komen

21 juni 2022

In de zorg, het onderwijs, in coachingstrajecten: overal staat de patiënt, cliënt of leerling centraal. Terecht natuurlijk, want dat is de aard van jouw dienstverlening. Maar goede zorg betekent ook zelfzorg. En luisteren naar je cliënt betekent dat er ook, ergens, ruimte moet zijn voor jouw verhaal. Daarvoor is 360 Stories ontwikkeld. Een bordspel waarmee je wordt uitgenodigd je eigen persoonlijke verhalen te vertellen. Dat kan heel luchtig, of je gaat de diepte in.

Herinneringen en levensverhalen uitwisselen betekent ruimte voor jezelf, aandacht van en voor anderen op een ongedwongen, ontspannen manier. Zo kom je zelf weer ‘op verhaal’ en leg je ook nog eens op een bijzondere manier verbinding met je collega’s.

Tijdens het (besloten) Tactus personeelsfeest op 21 juni op de prachtige locatie Radio Kootwijk vind je een ‘360 Stories café’ op de binnenplaats. Van van 15.30 tot 17.30  kun je verhalen delen met je collega’s. 360 Stories speel je in kleine groepjes van ca. vier mensen, een spelronde duurt ongeveer een half uurtje, of zo lang als er verhalen blijven komen. Uitgever en ontwikkelaar van het spel Wilma Mulder leidt het spel in en biedt hulp waar nodig.

Gegevens

Datum:
21 juni 2022

Locatie

Radio Kootwijk