360 Stories op SpellenFest

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

360 Stories op SpellenFest

maart 3

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat het bordspel 360 Stories is gepubliceerd. Het dialoogspel, uitgebracht in het Nederlands, Duits en Engels, is inmiddels door duizenden mensen wereldwijd gespeeld en heeft talloze verhalen losgemaakt. 360 Stories wordt gespeeld door vrienden en gezinnen, maar ook in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven.

Ons jubileumjaar vieren we met diverse ‘360 Stories cafés’ in binnen- en buitenland, te beginnen op zondag 3 maart in Brugge, tijdens het SpellenFest. Van 13.30 tot 14.15 maak je kennis met het bordspel en word je uitgenodigd zelf je verhalen te delen! BONUS: op onze stand kun je het 360 Stories spel kopen met flinke korting. 

360 Stories is een uniek bordspel dat gespeeld kan worden vanaf 2 personen. Jong en oud kunnen deelnemen. Het spel kent geen verliezers, iedere deelnemer vertelt zijn of haar verhalen, er is geen waardebepaling voor de eigen vertellingen. Hoewel een goed verhaal natuurlijk altijd beloond wordt met de aandacht van de medespelers!

360 Stories is een open uitnodiging om de oude vertelkunst nieuw leven in te blazen. Iedereen heeft verhalen te vertellen. Persoonlijke, grappige, ontroerende, aangrijpende, leerzame verhalen; we hebben ze allemaal. Een goed verhaal, een écht verhaal, inspi­reert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter. En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter.

Grappige verhalen, emotionele verhalen, sterke verhalen of gênante verhalen. Iedereen heeft verhalen die het waard zijn om te delen.

 

 

 

 

 

 

Locatie

SpellenLab
Xaverianenstraat 10
Brugge, 8200
+ Google Maps