Catalogus

HERSTEL spel

Het Herstel spel is een extra groot formaat bordspel waarmee herstellen van psychische problemen bespreekbaar wordt gemaakt. Verslavingen, medicatie, goed voor jezelf zorgen en situaties om te vermijden komen op een laagdrempelige manier aan bod. Geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Lees meer of bestel direct voor € 89,95

HERSTEL spel – Antes Parnassiagroep

Gewoon Speciaal

Gewoon Speciaal, kijken vanuit kindperspectief is een boek met ‘omdenkstrategieën’ en praktijkverhalen uit het speciaal onderwijs, door docent Bart Heeling. Voor docenten, jeugdwerkers, ouders en andere opvoeders. Niet alleen een plezier om te lezen, maar ook een prachtig relatiegeschenk!

Lees meer of bestel direct voor € 24,95

Gewoon Speciaal, kijken vanuit kindperspectief – Bart Heeling

360 STORIES

360 STORIES is het bordspel dat mensen uitnodigt persoonlijke verhalen met elkaar te delen. Op een ontspannen manier leren mensen elkaar beter kennen, terwijl bijna vergeten levensverhalen worden opgediept. 360 STORIES wordt wereldwijd gespeeld door mensen thuis, in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven. Verkrijgbaar in meerdere talen, professionele begeleiding mogelijk.

Lees meer of bestel direct voor € 39,95

360 STORIES – Wilma Mulder

Wij Zijn

‘Wij zijn’ draait om positieve eigenschappen. Speel ‘Wij Zijn’ en ontdek wat het met jou en je medespelers doet als je die positieve eigenschappen benoemt!

‘Wij Zijn’ is een mooi vormgegeven kaartspel met diverse spelvarianten. De 51 geïllustreerde kaarten bevatten allemaal een positief woord; charmant, blij, slim, trouw, moedig, mooi… Met deze woorden worden zinnen gemaakt. ‘Wij Zijn’ is heel geschikt als kennismakingsspel en als complimenteuze geheugentrainer.

Lees meer of bestel direct voor € 15,-

Wij Zijn – Rielekst & Taleswapper

Bordspel op maat

Wil je een bordspel dat op maat gemaakt is voor jouw organisatie? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een mooi spel voor ouderen, of juist een spel dat je goed kunt spelen met jongeren. Een eigen bord- of kaartspel is al mogelijk vanaf 50 stuks.

Lees meer 

Bordspel op maat