Catalogus

 

TALESWAPPER producten kun je thuis gebruiken en inzetten op scholen, bij bedrijven en in de zorg. Alle spellen, boeken en andere Taleswapper materialen zijn duurzaam, sociaal en geschikt voor een brede doelgroep. Alle Taleswapper producten kun je veilig en snel bestellen in onze webshop. Er zijn diverse betaalmogelijkheden, en verzending gebeurt wereldwijd. Je ontvangt altijd een factuur incl. btw, zoals vermeld in de webwinkel. 

Gewoon Speciaal, kijken vanuit kindperspectief – Bart Heeling
Gewoon Speciaal, kijken vanuit kindperspectief – Bart Heeling

Gewoon Speciaal, kijken vanuit kindperspectief is een boek met ‘omdenkstrategieën’ en praktijkverhalen uit het speciaal onderwijs, door docent Bart Heeling. Voor docenten, jeugdwerkers, ouders en andere opvoeders. Niet alleen een plezier om te lezen, maar ook een prachtig relatiegeschenk!

HERSTEL spel
HERSTEL spel

Het HERSTEL spel is een behandelinterventie in de vorm van een extra groot formaat bordspel waarmee herstellen van psychische problemen bespreekbaar wordt gemaakt. Geschikt voor voor cliënten in de geestelijke gezondheidszorg met zwakbegaafdheid of een lichte verstandelijke beperking; in zowel klinische als ambulante behandeling.

Achter de voordeur
360 STORIES
360 STORIES

360 STORIES is het bordspel dat mensen uitnodigt persoonlijke verhalen met elkaar te delen. Op een ontspannen manier leren mensen elkaar beter kennen, terwijl bijna vergeten levensverhalen worden opgediept. 360 STORIES wordt wereldwijd gespeeld door mensen thuis, in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven.

360 STORIES – english version
360 STORIES – German version
Alles Goed?
Bordspel op maat
Black History flashcards (Engelstalig)

 

IN ONTWIKKELING

Samen met professionals uit de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven wordt gewerkt aan nieuwe (psycho-educatieve) spellen en boeken.
Participeren, alvast reserveren of andere vragen? Laat het weten via het contactformulier bij het product dat je belangstelling wekt.

 

WE LIKE!

Graag zetten we boeken, spellen en initiatieven waar wij erg enthousiast over zijn in het licht. Deze producten kun je rechtstreeks bij de maker bestellen.
Heb je zelf een mooi product dat bij onze missie en visie past? Laat het weten!

 

WORKSHOPS & TRAININGEN

Wij organiseren bijeenkomsten waarbij mensen taal- en teambuildingspellen spelen, met elkaar praten, en vooral naar elkaar luisteren. Om elkaar beter te leren kennen, om nieuwe inzichten op te doen over zichzelf en ‘de ander’, om diepgang te bereiken op een veilige en speelse manier.