Catalogus

 • Gewoon Speciaal, kijken vanuit kindperspectief – Bart Heeling

  Gewoon Speciaal, kijken vanuit kindperspectief is een boek met ‘omdenkstrategieën’ en praktijkverhalen uit het speciaal onderwijs, door docent Bart Heeling. Voor docenten, jeugdwerkers, ouders en andere opvoeders. Niet alleen een plezier om te lezen, maar ook een prachtig relatiegeschenk!

 • Habari Yako?

  ‘Habari Yako?’ oftewel: Hoe gaat het? is een dynamische spel gericht op mentaal welzijn en teambuilding. Inzetbaar op alle plaatsen waar mensen samenwerken.

 • Herstelspel

  Het Herstel spel is een extra groot formaat bordspel waarmee herstellen van psychische problemen bespreekbaar wordt gemaakt. Verslavingen, medicatie, goed voor jezelf zorgen en situaties om te vermijden komen op een laagdrempelige manier aan bod. Geschikt voor mensen met LVB.

 • Bordspel op maat

  Wil je een bordspel dat op maat gemaakt is voor jouw organisatie? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een mooi spel voor ouderen, of juist een spel dat je goed kunt spelen met jongeren. Een eigen bord- of kaartspel is al mogelijk vanaf 50 stuks.

 • Wij Zijn

  ‘Wij Zijn’ is een mooi vormgegeven kaartspel met diverse spelvarianten. De 51 geïllustreerde kaarten bevatten allemaal een positief woord; charmant, blij, slim, trouw, moedig, mooi… Met deze woorden worden zinnen gemaakt. ‘Wij Zijn’ is heel geschikt als kennismakingsspel en als complimenteuze geheugentrainer.

 • 360 STORIES bordspel

  360 STORIES is het bordspel dat mensen uitnodigt persoonlijke verhalen met elkaar te delen. Op een ontspannen manier leren mensen elkaar beter kennen, terwijl bijna vergeten levensverhalen worden opgediept. 360 STORIES wordt wereldwijd gespeeld door mensen thuis, in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven. Verkrijgbaar in meerdere talen, professionele begeleiding mogelijk.

 • 360 STORIES junior

  360 STORIES junior is in ontwikkeling! Deze versie is geschikt voor 6-10 jarigen met woorden en illustraties die goed aansluiten op hun belevingswereld.

 • 360 STORIES english version

  The english version of 360 stories

 • 7 dagen groente en fruit

  In het boekje ‘7 Dagen groente en fruit’ staan gemakkelijke, snelle en lekkere recepten zodat je zonder al teveel moeite kunt overstappen naar een vegetarische of vegan leefstijl. Een weekje om uit te proberen, en als het bevalt natuurlijk nog veel langer!