Workshop gespreksfacilitator

De workshop gespreksfacilitator duurt ca. 1,5 uur en kost € 35,- pp.

De bijeenkomsten worden een paar keer per jaar georganiseerd, op verschillende locaties. Hou de agenda in de gaten voor nieuwe data. Een workshop op maat, bij jou op locatie, kan ook gegeven worden en kost € 150,- excl btw + reiskosten.

Neem svp contact op voor reserveren of meer informatie.

 

360 STORIES gespreksfacilitator

Voor professionals die 360 STORIES tijdens hun werk inzetten en voor mensen die zelf een 360 STORIES café  bijeenkomst willen organiseren, verzorg ik de workshop ‘gespreksfacilitator’.

We werken aan het vergroten van luistervaardigheid, het creëren van een veilige en prettige gespreksruimte en het motiveren van mensen om hun persoonlijke verhaal te delen. Daarnaast ontvang je een praktische instructie voor het organiseren van je eigen openbare of besloten 360 STORIES evenement.

360 STORIES brengt mensen samen en opent gesprekken over onderwerpen die niet zo vaak ter tafel komen. Omdat ze gevoelig liggen, of juist omdat ze zo alledaags zijn dat je vergeet er even bij stil te staan. Wil je de (professionele) inzet van het 360 STORIES bordspel goed begeleiden, dan is het prettig om deze training te volgen. Je krijgt (meer) inzicht in de groepsdynamiek die ontstaat als mensen persoonlijke verhalen uitwisselen, en je ontvangt een aantal ’tools’ om gesprekken goed te faciliteren.

Werken met het 360 STORIES bordspel kan uiteenlopende verhalen en emoties losmaken, maar het kan ook gewoon heel gezellig en luchtig zijn. In deze workshop wil ik je helpen om adequaat om te gaan met verschillende situaties en de doelstelling te behalen die je zelf hebt bepaald voor jouw 360 STORIES bijeenkomst.