Vraagelkaar bordspel

Agenda

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Samen met Vraagelkaar ontwikkelden wij het Vraagelkaar bordspel. Op de foto’s een inkijkje in het ontwerpproces, waar het hele gezin bij betrokken was.

Vraagelkaar is een beweging vol sprankjes geluk!

Via Vraagelkaar.nl kom jij in contact met anderen om samen iets leuks te doen en/of iets voor elkaar te betekenen. In de Vraagelkaarcafés, de Gelukscarrousels en de Gelukscaravan ontmoet je fijne mensen en brengen de inspiratiecoaches je in contact met mensen die hetzelfde willen als jij. Op deze sprankelende manier zorgt Vraagelkaar voor verbinding die regelmatig uitgroeit tot een mooie vriendschap.

Vraagelkaar is lekker spontaan en voor iedereen. Doe jij ook mee? Geef bij vraag & aanbod aan wat jij graag wilt: fietsen, koffiedrinken of een keer het theater? Of ga je liever creatief aan de slag? Misschien vind je het juist fijn als iemand een keer iets voor je doet. Of wil je juist graag iets voor een ander betekenen. Als je aangeeft wat je wilt, kun je met mensen in contact komen. Zo wordt alles net een klein sprankje mooier.

Vraagelkaar bordspel NL 

Auteurs: Janet Turkstra en Wilma Mulder
Vormgeving: Remco Roxs en …………..
Uitgevers: Vraagelkaar + TALESWAPPER
Taal: Nederlands

STATUS:

De eerste exemplaren van het Vraagelkaar spel zijn zeer enthousiast ontvangen. Een professionele spelversie is in ontwikkeling.

Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrief. Deze verschijnt maximaal 4 keer per jaar.