360 STORIES junior

360 STORIES junior is in ontwikkeling! 360 STORIES kun je prima spelen met jongere kinderen. Maar als je kinderen zelfstandig wilt laten spelen, of het bordspel in het basisonderwijs of kindhulpverlening gebruikt, is het fijn om over een 360 STORIES junior versie te kunnen beschikken.

360 STORIES bevat 60 woorden. Voor de junior versie vervangen we deze door woorden die aansluiten bij de belevingswereld van 6-12 jarigen, en daarbij willen we graag de afbeeldingen zelf laten maken door kinderen. Wij werken samen met een aantal basisscholen en andere instanties. Er zijn al mooie woorden ingediend; huisdieren, pesten, verliefd, speelgoed, school…. We horen graag van zoveel mogelijk kinderen welke woorden ze graag op het bordspel willen zien. En welk plaatje daar dan het beste bij zou passen.

Wil je met jouw kind, of met de hele klas, meedenken over de nieuwe woorden en misschien ook wel een nieuwe afbeelding maken? Vul dan hieronder jouw woord in en voeg eventueel een afbeelding toe. In de loop van 2019 laten we weten welke woorden zijn opgegeven en maken samen met alle inzenders de definitieve selectie. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp en de productie, zodat 360 STORIES junior eind 2019 beschikbaar is. Onder de inzenders van woorden die geplaatst worden verloten we een leuke attentie, en de inzender van een afbeelding die gebruikt wordt ontvangt natuurlijk niet alleen eeuwige, wereldwijde roem, maar ook een eigen gesigneerd 360 STORIES junior spel!

HELP JE MEE? MAIL DAN JE WOORD EN/OF AFBEELDING!

DIT PRODUCT IS IN ONTWIKKELING

360 STORIES junior
Auteur: Wilma Mulder
Vormgeving: in ontwikkeling
Uitgever: TALESWAPPER
Talen: Nederlands, Engels

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief