360 STORIES Nederlands

360 STORIES Nederlands
16 juni 2023 Taleswapper

360 Stories is een bordspel zonder winnaar of verliezer. Een spel voor met z’n tweeën of voor een hele groep. Je speelt het een uurtje of een hele nacht… 360 Stories is een uitnodiging om bijna verdwenen herinneringen op te halen en samen allerlei verhalen uit te wisselen. Verhalen van heel vroeger, van nu of van daar tussenin. Banale verhalen of juist emotionele gebeurtenissen. Je houdt het lekker luchtig of je gaat heel diep: jij bepaalt welk verhaal je vertelt.

360 Stories speel je met familie, collega’s, een nieuwe vlam of juist je vertrouwde partner, met je (groot)ouders of je kinderen, vrienden of (nog) onbekenden: iedereen heeft verhalen… de toepassingen zijn eindeloos! Iedereen blijkt verhalen bij zich te hebben die het waard zijn om te delen. Mensen vinden het leuk om door het spel in een weggezakte herinnering te duiken. Zelfs met goede vrienden of de partner die je al zo lang kent, worden verhalen opgerakeld die je zelf bijna vergeten was. Er zit een verhalenverteller in ons allemaal, 360 STORIES laat iedereen aan het woord en laat anderen luisteren, inhaken, doorvragen…

Bestel 360 STORIES voor € 39,95

Bestel ONLINE

Er was eens...

“Er was eens”… al eeuwenlang beginnen verhalen met deze magische woorden. “Er was eens” neemt je mee in een wereld vol magie, wonderen, heldendaden en de prachtigste liefdesgeschiedenissen. Verhalen vertellen is van alle tijden, van alle plaatsen, en verhalen zijn in alle culturen de dragers van belangrijke boodschappen. Wat niet vergeten mag worden, deel je met anderen via een verhaal.

Ik was eens...

“Ik was eens”…. Iedereen heeft verhalen te vertellen. Persoonlijke, grappige, ontroerende, aangrijpende, leerzame verhalen; we hebben ze allemaal. Een goed verhaal, een écht verhaal, inspireert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter. En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter. Dus durf, speel 360 Stories en vertel je verhalen ook aan anderen.

Je bent van harte welkom bij onze 360 STORIES cafés, ook digitaal te bezoeken!

360 STORIES café

360 STORIES CAFÉ

Verhalen uitwisselen verbindt mensen met elkaar. Wanneer je jouw levensverhalen vertelt, en naar de verhalen van andere mensen luistert, gebeurt er iets wonderlijks. Er ontstaat herkenning, je ziet de overeenkomsten. En de verschillen, die leer je beter begrijpen.

Het 360 STORIES bordspel brengt mensen samen en opent gesprekken over onderwerpen die niet zo vaak ter tafel komen. Omdat ze gevoelig liggen, of juist omdat ze zo alledaags zijn dat je vergeet er even bij stil te staan.

Tijdens een 360 STORIES café worden gasten door het  bordspel uitgedaagd een écht persoonlijk verhaal te vertellen. Het bord bepaalt het gespreksonderwerp dus niemand weet van te voren welk verhaal wordt verteld. Op een ontspannen manier ontmoet je nieuwe mensen of verdiep je bestaande contacten.

– SHARE YOUR STORIES –
Een goed verhaal, een écht verhaal, inspireert. Mensen die elkaars verhalen horen, begrijpen elkaar beter. En al vertellend begrijp je vaak ook jezelf beter.
Deel je overeenkomsten, respecteer elkaars verschillen.

Bezoek onze webshop!

Bestel ONLINE

Storycafé, workshops en trainingen