360 Stories café

360 Stories café
25 januari 2024 Taleswapper

360 STORIES café

Verhalen uitwisselen verbindt mensen met elkaar. Wanneer je jouw levensverhalen vertelt, en naar de verhalen van andere mensen luistert, gebeurt er iets wonderlijks. Er ontstaat herkenning, je ziet de overeenkomsten. En de verschillen, die leer je beter begrijpen.

Het 360 STORIES bordspel brengt mensen samen en opent gesprekken over onderwerpen die niet zo vaak ter tafel komen. Omdat ze gevoelig liggen, of juist omdat ze zo alledaags zijn dat je vergeet er even bij stil te staan.

Tijdens een 360 STORIES café worden gasten door het  bordspel uitgedaagd een écht persoonlijk verhaal te vertellen. Het bord bepaalt het gespreksonderwerp dus niemand weet van te voren welk verhaal wordt verteld. Op een ontspannen manier ontmoet je nieuwe mensen of verdiep je bestaande contacten.

 

Wij organiseren 360 STORIES cafés bij bedrijven, zorginstellingen, het onderwijs en in buurthuizen. Wil je een 360 STORIES café organiseren voor je wijk, bedrijf, school of instelling? Neem dan contact op voor reserveren of meer informatie.

Een 360 STORIES café op jouw locatie duurt ca. 1,5 uur. De benodigde spellen kunnen desgewenst geleend worden, en deelnemers mogen spellen met korting aanschaffen.

Wil je als bezoeker deelnemen aan één van de openbare 360 STORIES cafés? Hou dan de agenda in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief.

Workshops en trainingen